"Tohle je příběh chlebíčkového bistra Sisters, kde jsme zkusili dát tradiční české lahůdce tu nejkvalitnější možnou podobu jakou kdy měla", říká Hana Michopulu, zakladatelka bistra a autorka knihy.
Psali ho vlastně sami naši zákazníci a vybrali tak pro vás to nejlepší.
V kuchařce najdete neoblíbenější recepty na českou klasiku stejně jako inovace ve stylu Sisters, plus oblíbené polévky, dezerty a nápoje. Odhalíte tajemství slavného řepného chlebíčku, naučíte se pořádný hermelínový, ochutnáte legendární rostbífový, ale i chlebíčky pro děti a vegetrariány. Od teď už vždy budete mít originální inspiraci na narozeninové oslavy a Silvestr.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hana Michopulu se ráda motala v kuchyni už jako malá. A vydrželo jí to až do dnešních dnů. Je uznávanou odbornicí na gastronomii, kterou prozkoumala ze všech možných směrů. Začínala jako novinářka, psala pro časopis Marianne, následně stála u zrodu specializovaného gastronomického periodika Apetit, byla také jeho šéfredaktorkou. Ale nezůstala jen u psaní, vrhla se taktéž do praxe. Založila úspěšné bistro, které proslavil vaječný chlebíček, dlouhá léta píše o gastronomii a stála u zrodu časopisu o vaření Apetit.
- EAN
- 9788027056835
- Autor
- Hana Michopulu
- Kód zboží
- 184860
- Počet stránek
- 230
- Rozměry
- 23 x 203 x 255
- Vazba
- Vázaná
- Rok vydání
- 2019
- Nakladatel
- Zpátky domů, s.r.o. - Michopulu Hana