Recepty dětem
Recepty připravené tak, aby chutnalo celé rodině!
Celý popis- NakladatelAlbatros Media
- Počet stran166
- Rok vydání2017
- Rozměry produktu17 x 215 x 270
Potřebujete pomoct s výběrem?
Rádi vám poradíme
(Po-Pá 9:00-16:00)
Recepty připravené tak, aby chutnalo celé rodině!
Celý popisRádi vám poradíme
(Po-Pá 9:00-16:00)
Vařte jídla pro děti tak, aby chutnala i vám, a ušetřete tak spoustu drahocenného času. Není to nic složitého. Gábi, máma dvou dětí a autorka blogu Recepty dětem, vám poradí, jak na to. V knížce najdete více než stovku úžasných receptů na svačiny, dresinky, pečivo, přílohy, polévky, hlavní jídla, dezerty i nápoje. Recepty jsou řazeny podle sezóny – od jarních po zimní – a jsou připraveny z lokálních surovin, které jsou obecně známé a běžně dostupné.
Staňte se králem grilu! S Nejlepší knihou o grilování si osvojíte základy, techniky a ty nejlepší recepty.
Rychle nakoupeno, rychle připravenou, rychle uvařeno! Hotové jídlo stojí na stole raz dva a zbývá dostatek času na to nejdůležitější u jídla – vychutnat si ho.
Máte rádi sušenky - a to nejlépe se sklenicí mléka? V tom případě si Cookies cups zamilujete. A to hlavně proto, že tyto lahodné křupavé sušenkové pohárky můžete naplnit chutnými náplněmi podle své chuti!
Nápoje pro vaše zdraví a kondici! Zde vás čeká více než 85 lahodných míchaných nápojů plných energie pro každodenní přísun vitaminů. Během chvilky si můžete namixovat nebo namíchat chutný nápoj plný „superpotravin“ a zdraví prospěšných živin.
Recepty známé české foodblogerky reBarbora´s kitchen čerpají z české tradice, ale i ze zahraničních zdrojů, některé vymyslela sama autorka, jiné převzala od světových kuchařů. V každém případě si na jídle připravené podle těchto receptů opravdu pochutnáte!
Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo. A jak bylo řečeno v názvu, konkrétně na jídelníček bez mléka a bez vajec.
Domácí kuchařka je grunt české kuchyně. Dobré jídlo je jako umělecké dílo, musíte dokonale zvládnout řemeslo a pak ladíte do kulinářského zázraku. S Magdalenou Dobromilou si vaření užijete! A navíc je to nesmírně půvabné čtení.
Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně.