00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

4 knižní novinky, které se čtou (skoro) samy

Milí čtenáři, přinášíme vám 4 tipy na novinky, které právě dorazily do našeho knihkupectví! Vyberete si?

Do našeho knihkupectví právě dorazily novinky, které jsou jako stvořené pro všechny vášnivé čtenáře! Novinky osloví jak milovníky záhad a napětí, tak i věčné romantiky a milovníky klasiky. Pokud máte doma malé čtenáře, mohly by se vám líbit tyto novinky jako Jak se žije medvědům, Sport - Samlopeková knížka nebo Slečna Králíčková - Narozeninová oslava.


Zrada Bílé růže

Když bylo Natálii sedm let, uprchla spolu s rodiči před Stalinovou krutovládou do Německa. Iluze o svobodném životě se rozplynula hned poté, co se k moci dostal Hitler. V létě 1942 se v Mnichově začnou objevovat letáky poukazující na zločiny nacistů vůči Židům. Natálie ví, kdo za nimi stojí, a neváhá se k odboji přidat, přestože jí hrozí nebezpečí i od těch, kterým důvěřuje nejvíc. Historický román Zrada Bílé růže zavede čtenáře do středu protinacistické skupiny a představí vám působivý příběh Natálie, jejíž odvaha i přesvědčení ji zavedou do spárů smrti i do náruče výjimečných přátel.

Vysoké napětí 

Přistoupí milující sestra – šéfka korsického gangu, působícího v Paříži, na riskantní „obchod“, aby dostala bratra z vězení? Čeho bude schopen milující otec, aby zachránil rodinu před nesmlouvavými vetřelci? Kapitán Victor Costa si uvědomuje, že stojí před nejtěžším případem své kariéry. Detektivní román Vysoké napětí současného francouzského autora a kriminalisty zachycuje příběhy odehrávající se v prostředí nechvalně proslulého pařížského předměstí. Syrový thriller psaný skutečným kriminalistou.

Farářova dcera

Dorothy je poslušná dcera despotického faráře. Je tak zbožná, že se i za nejmenší prohřešek spáchaný v myšlenkách bodne špendlíkem. Jednoho dne se ale probudí po ztrátě paměti na ulici. Netuší, kým je, neví, co má dělat. Musí se protloukat nuzným životem, až nakonec skončí ve vězení. Najde cestu zpět? Vzpomene si na to, kým byla? A neztratí nakonec svou víru?
Orwellův druhý, z části experimentální román Farářova dcera živě nasvěcuje realitu meziválečné Anglie – bídu, dluhy, nezaměstnanost a hlad, s nimiž se museli běžní lidé každodenně vyrovnávat. 

Čistá pravda -... ztratila schopnost lhát

Lucy má dojem, že jí v práci i v osobním životě vše vychází. Když ale den před narozeninami čeká na přítele, který se jako obvykle zpozdil, přátelský barman jí namíchá speciální koktejl. Netuší, jak moc nápoj změní její život. Lucy totiž ztratí schopnost lhát, což může mít v rámci její rodiny, přátel a kolegů fatální následky. A co hůř, nedokáže lhát ani sama sobě. Kniha Čistá pravda -... ztratila schopnost lhát je humorný, oddechový román, který vás dostane. 
Zpět nahoru