Jaroslav VašákSvazek receptů nabízí přibližně 1000 pokrmů, které můžete uvařit díky oblíbenému hrníčkovému odměřování surovin.
Skladem > 10 ks

Staňte se králem grilu! S Nejlepší knihou o grilování si osvojíte základy, techniky a ty nejlepší recepty.
Skladem > 10 ks
Ladislav Hagara, Aleš Vít, Oldřich JindřichAtlas vybraných jedlých hub a houbová kuchařka v jedné knize.
Skladem > 5 ks
Erin CoopeyováVaříte rádi? A chtěli byste, aby vaše kulinářské výtvory byly ještě lepší, ještě lahodnější, zkrátka neodolatelné? Kniha vás zavede do království chutí a vůní.
Skladem > 10 ks
David BezSnídaně je nesmírně důležitá. Získáte energii do nového dne, a když víte, jak na to, ani vám to nezabere moc času. Připravte si zdravé jídlo, které vás zasytí na celé dopoledne.
Skladem 1 ks
Lynelle Scott-AitkenSyrová strava, živá strava neboli raw food či vitariánství je způsob stravování, jehož základ spočívá v co nejšetrnější úpravě potravin, aby se v jídle i pití zachovalo maximum vitamínů, minerálů, enzymů a dalších výživných látek.
Skladem 2 ks

Kdo by nechtěl při vaření využít suroviny z vlastní zahrádky? Jenže jak vlastně zpracovat všechna ta rajčata, cukety nebo bylinky? Jak upéct zeleninový quiche? Jak udržet při životě bazalku? A co když se člověku urodí příliš velká sklizeň?
Skladem > 5 ks

Termín superpotravina se stal jedním z nejpopulárnějších v moderní gastronomii. Jenže co to vlastně jsou superpotraviny? Co se například skrývá pod slovem goji? Jak se dělá pudink z chia semínek? A jak s tím vším souvisí kadeřavá kapusta?
Skladem 5 ks