200 receptů pro celiaky a pro lidi s intolerancí na pšeničnou mouku, mléčné produkty a laktózu.
Mléko, pšenice a lepek jsou nejběžnějšími ingrediencemi, které se v současné době používají v potravinářském průmyslu, a proto je velmi obtížné koupit si hotové jídlo, které neobsahuje alespoň jednu z nich. Pokud jste na ně alergičtí a musíte dodržovat přísnou dietu, potřebujete vědět, kde můžete na tyto alergeny narazit a čím je nahradit. Kuchařka pro alergiky na lepek, pšeničnou mouku a laktózu obsahuje 200 zajímavých receptů od polévek, předkrmů, lehkých obědů (těstoviny, pizzy, vaječná jídla), pokrmů z masa a ryb až po saláty, vegetariánská jídla a dezerty. Autorka je expertka na potravinové alergie a intolerance.
- EAN
- 9788075840776
- Kód zboží
- 179301
- Počet stránek
- 264
- Rozměry
- 242 x 170 x 25
- Vazba
- Vázaná
- Rok vydání
- 2018