Celkem
{{item.Name}} {{item.Count}} KS

Lahůdková kuchyně

Anotace

Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k různým domácím oslavám a večírkům. V knize nalezneme množství receptů na přípravu pomazánek a obložených chlebíčků, majonéz, paštik, ryb, studených polévek, omáček, masových specialit, zeleninových mís a salátů, sýrů, sladkých zákusků a mnoha dalších lahůdek. Marie Janků-Sandtnerová (1885–1946) byla česká učitelka, autorka kuchařských příruček a propagátorka zdravé výživy. Její kuchařky se dočkaly mnoha vydání a dodnes jsou velmi oblíbené.


Parametry

Parametry produktu

EAN
9788074320309
Autor
Marie Janků-Sandtnerová
Kód zboží
145784
Počet stránek
216
Rozměry
21 x 136 x 206
Vazba
Vázaná
Rok vydání
2010

Pomozte nám zlepšit e-shop
Podělte se s námi o své dojmy z nového
e-shopu LEVNÉ KNIHY