Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně.
Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které nikde jinde nenajdete. Recepty jsou povětšinou jednoduché, prosté, z běžně dostupných surovin a vždycky strašně dobré. Autorka knihy, Karolina Konečná, novinářka, která miluje cestování a zbožňuje vaření, je sbírala přímo na Sardinii - od místních hospodyň, majitelů a majitelek restaurací, farem, od rybářů i myslivců. Každý ze 103 receptů doprovází celostránková fotografie, některé doplňují i fotografie postupu. No a rovnou na ostrov, tam vás přenese spousta fotografií z autorčiných cest na Sardinii. Kniha je rozdělená do devíti kapitol, takže poznáte všechny sardské delikatesy, od ryb, přes maso, zeleninu, polévky, chleba až po zvěřinu, těstoviny či místní sladkosti.
Celkové hodnoceníHodnocení zboží sbíráme od reálných zákazníků, kterým po odeslání objednávky posíláme e-mailem žádost o hodnocení objednaných produktů.
Kuchařka plná báječných receptů, bez kterých se žádná holka (nejen ta na vdávání) neobejde! Na stránkách knihy se rozepsaly tři generace žen a najdete tu recepty snadné i obtížnější, všechny napsané jasně a s jasným cílem – dojít k oltáři!
Původní cena 79 Kč. Sleva 25%. Pojďte se s námi ponořit do tajů aromatické zeleniny, kterou oceníte nejen v kuchyni. Pro Vaši inspiraci jsme připravili nejen recepty na skvělá jídla, ale také na léčivé přípravky či úklid. Každý si v knize najde, co potřebuje.
Vemte to pořádně do ruky! Padesát receptů, na které prostírání nepotřebujete. Připravte se na padesátku vymazlených receptů, které vám ukážou, že street food se nerovná olejem nasáklý langoš.
Unikátní a bohatě ilustrovaná publikace známého hudebníka a restauratéra Pavla Sedláčka má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí.
Domácí kuchařka je grunt české kuchyně. Dobré jídlo je jako umělecké dílo, musíte dokonale zvládnout řemeslo a pak ladíte do kulinářského zázraku. S Magdalenou Dobromilou si vaření užijete! A navíc je to nesmírně půvabné čtení.
Domácí vína a likéry jsou nejen chutné, ale i zdravé, protože zachovají řadu cenných látek obsažených v ovoci a dalších plodech přírody, z nichž je vyrábíme. Pokud máte nadbytek ovoce, je to skvěly způsob, jak ho využít.
Superpotraviny jsou výjimečné díky obsahu výživných látek. Příprava jídel z nich není složitá. Přesvědčte se o tom prostřednictvím receptů z nové kuchařky.