Celkem
{{item.Name}} {{item.Count}} KS

Chvála české kuchyně: Tradice, jídlo, stolování, osobnosti

Anotace

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.
Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.


Parametry

Parametry produktu

EAN
9788090475717
Autor
Jarmila Schreiberová , Hugo Schreiber , Yvetta Dörflová
Kód zboží
180773
Počet stránek
484
Rozměry
36 x 207 x 266
Vazba
Vázaná
Rok vydání
2016

Knihy za ceny, které nečekáte!

  • Více než 5000 titulů skladem
  • Nízké ceny od 29 Kč
  • Poštovné od 59 Kč
  • Na trhu již 25 let