Domácí kuchařka

Anotace

Seznamte se s kuchyněmi dvou sousedních zemí, ležících přímo v srdci Evropy, a jejich tradičními recepty. V úvodu jsou popsány dějiny, kultura a tradice České a Slovenské republiky včetně klasických přísad a kuchařských postupů. Seznamte se s lahodnými pokrmy, jako je zelňačka, utopenci, vlaššský salát, pečená husa s červeným zelím, bramborák, palačinky i vánočka. V knize je uvedena celá řada bezmasých jídel, používaných k obohacení jídelníčku, jako jsou lívance s marmeládou, ovocné knedlíky, lečo, halušky, langoše nebo dukátové buchtičky. 340 fotografií hotových jídel i jednotlivých postupů. Všechny recepty jsou podrobně popsány krok za krokem včetně ingrediencí i možných tipů.


Parametry

Parametry produktu

EAN
9788025618950
Autor
Ivana Veruzabová
Kód zboží
147480
Počet stránek
116
Rozměry
284 x 233 x 12
Vazba
Vázaná
Rok vydání
2016

Pomozte nám zlepšit e-shop
Podělte se s námi o své dojmy z nového
e-shopu LEVNÉ KNIHY