00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč

Grilování: voňavé maso, ryby, zelenina

Christoph Brand
(0)
Grilování: voňavé maso, ryby, zelenina

Grilování se stalo součástí našich životů, a proto přicházíme s publikací, která vás naučí nejen začátky (od výběru vybavení po doporučení vhodného masa), ale i nabídne spoustu receptů z masa, zeleniny, ryb...

Celý popis
  • NakladatelGrada
  • Počet stran176
  • Rok vydání2017
  • Rozměry produktu260 x 220 x 13
Skladem > 10 ks
89 Kč
Rezervovat na prodejně

Potřebujete pomoct s výběrem?

Rádi vám poradíme
(Po-Pá 9:00-16:00)

Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí. Na začátku knihy vás seznámíme s vybavením, správnými metodami a teplotami grilování, doporučíme také druhy masa a ryb. Následuje rozsáhlá nabídka receptů - od klasických grilovaných žebírek, steaků, lahodného mletého masa, drůbeže a křidélek, ryb, rybích špízů a dokonce i mořských plodů. Na grilovaných jídlech si mohou pochutnat i vegetariáni - burger z červené řepy, recepty z dýně, celeru i kukuřice, rajčat i hot dog s karotkou či sladké brambory. Aby bylo menu kompletní, můžete na grilu připravit i sladkou tečku - ananas, mandlový crumble. V závěru knihy jsou recepty na vhodné saláty a lahodné omáčky.

Parametry

  • AutorChristoph Brand
  • Typ vazbyBrožovaná
  • NakladatelGrada
  • Počet stran176
  • Rok vydání2017
  • Rozměry produktu260 x 220 x 13
  • EAN9788027105175

Hodnocení produktů Hodnocení zboží sbíráme od reálných zákazníků, kterým po odeslání objednávky posíláme e-mailem žádost o hodnocení objednaných produktů.

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Mohlo by se vám líbit také

  • Doporučujeme
Vaříme v remosce
(3)

Vaříme v remosce

Iva Bortlíková

Remoska je skvělý pomocník na chatách a chalupách. Víte, jaká kouzla s ní dokážete?

Skladem > 10 ks
149 Kč
Vegetariánské grilování

Vegetariánské grilování

S recepty a praktickými návody v této kuchařce je grilování ještě žhavější. Pestré barevné a jednoduše chutné.

Skladem > 10 ks
59 Kč
Sladké dárky

Sladké dárky

Anna Šmalcová

Nevšední a originální dekorace cukroví, které tato kniha nabízí, vám budou inspirací při vlastní výrobě sladkých dárků.

Skladem 4 ks
89 Kč
Kuchařka pod stan

Kuchařka pod stan

Super jednoduché pokrmy, které budou chutnat všem. 50 bleskových receptů na bezstarostnou dovolenou.

Skladem > 10 ks
79 Kč
Vaříme bez lepku - Recepty na celý den

Vaříme bez lepku - Recepty na celý den

Christiane Schäfer, Sandra Strehle

Vyzkoušejte praxí ověřené bezlepkové recepty a prožijte požitek ze zdravého jídla. Každý den můžete uvařit podle některého receptu, vybraných pro každou chuť a příležitost. Bez rizika si můžete pochutnat na zaručeně bezlepkových pokrmech.

Skladem > 10 ks
59 Kč
Superfood kuchyně

Superfood kuchyně

Sara Lewis

Superpotraviny jsou výjimečné díky obsahu výživných látek. Příprava jídel z nich není složitá. Přesvědčte se o tom prostřednictvím receptů z nové kuchařky.

Skladem > 10 ks
79 Kč
Domácí řeznická kuchařka
(2)

Domácí řeznická kuchařka

Josef Dušátko

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Tahle Knížka je plná návodů, jak na to.

Skladem > 10 ks
149 Kč
Vaříme z české zahrádky
(1)

Vaříme z české zahrádky

Kdo by nechtěl při vaření využít suroviny z vlastní zahrádky? Jenže jak vlastně zpracovat všechna ta rajčata, cukety nebo bylinky? Jak upéct zeleninový quiche? Jak udržet při životě bazalku? A co když se člověku urodí příliš velká sklizeň?

Skladem 5 ks
69 Kč