00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

Zábava a učení s kartičkami: Rozvoj dětských dovedností

Zvažujete, co pořídit pro vaše nejmenší? Co takhle kartičky s barevnými obrázky! Podívejte se, jak mohou tyto jednoduché, ale účinné vizuální pomůcky obohatit život vašich nejmenších.
Máte doma miminko, batolátko a nebo děti v předškolním věku? Tyto kartičky jsou skvělou volbou pro výuku a zábavu zároveň. V tomto článku vám představíme hned několik druhů těchto kartiček, které obsahují barevné obrázky, čísla, říkadla a prozkoumáme, jak mohou pomoci vašim dětem rozvíjet vědomosti a dovednosti.

Kartičky jsou zábavným a efektivním nástrojem pro výuku a rozvoj dovedností dětí. Pokud hledáte způsob, jak učit vaše děti novým věcem, zkuste tyto kartičky. Vaše děti budou určitě bavit! 

Kartičky zvířátka 

Krabička obsahuje 25 kartiček s barevnými fotografiemi určených pro děti od dvou let. Každá kartička má na druhé straně otázky, které podněcují komunikaci s dítětem a rozvíjejí tím jeho slovní zásobu. Barevné fotografie upoutají pozornost dětí, probudí jeho přirozenou zvídavost a přivedou je k radosti z učení. 

Kartičky říkadla

Krabička obsahuje 50 nejznámějších lidových říkadel na kartičkách. Děti se tak seznamují s tradičními českámi říkadly, které u nich nejen rozvíjejí jazykové dovednosti a paměť, ale pomáhají jim i při prvním samostatném učení. 

Kartičky ovoce, zelenina

Sada 50 obrázků ovoce a zeleniny na kartičkách. Cílem je naučit děti rozeznávat jednotlivé druhy nejen zvnějšku, ale i zevnitř. Zjisti, jaká semínka v sobě ukrývá dýně nebo jaký tvar má pecka broskve. Karty jsou výbornou vzdělávací pomůckou pro děti již od 1 roku až do školního věku. 

Kartičky pro miminka 

Krabička obsahuje 25 obrázkových karet navržených tak aby rozvíjeli rané dovednosti už od narození. Kartičky povzbuzují přirozenou zvídavost, zvyšují schopnost koncentrace a pomáhají miminko zabavit a uklidnit.

Kartičky pro batolátka

Tyto kartičky jsou vhodné pro batolátka, která umí dobře rozlišovat kontrasty. Pestré obrázky na černém podkladu upoutají jejich zrak. Kartičky významně přispívají k rozvoji řeči.

 
Zpět nahoru