00 Kč

V košíku zatím nic není

Procházet doporučené produkty

Způsoby doručení

  • Česká pošta Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč
  • Česká pošta Česká pošta - Balíkovna79 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Doručení domů 99 Kč
  • Zásilkovna Zásilkovna - Výdejní místa 69 Kč
  • Knižní tipy

Dubnové přírůstky v Levných knihách: Čtyři nejnovější tituly, které stojí za přečtení!

Milí čtenáři, přinášíme vám 4 tipy na novinky, které právě dorazily do našeho knihkupectví! Vyberete si?
Pokud existuje spolehlivý lék na jarní únavu, je jím skvělá kniha, která vás vtáhne natolik, že zapomenete na svět okolo. Nové přírůstky v Levných knihách nabízejí širokou škálu žánrů a příběhů, které vás okouzlí a pohltí. Ať už toužíte po napínavém thrilleru, milostném románku nebo po postapokaliptickému sci-fi.

Casey Jones - Srdce v plamenech

Faith schází poslední rok do ukončení studia, ale po nepříjemném rozchodu s přítelem se ocitne v prekérní situaci. Naštěstí se jí naskytne ideální příležitost – práce v malém bistru, k níž patří i možnost pronájmu malé garsonky v tom samém domě. Jedinou nevýhodou je, že hned naproti domu stojí hasičská stanice, takže tam občas bývá poněkud hlučno. Hasiči si někdy po službě zajdou do bistra na drink. Mezi nimi jsou i dva kamarádi, výmluvný a někdy trochu otravný Cory a záhadný, mlčenlivý krasavec Damon, který se tváří, jako by ho nezajímala žádná žena na světě, Faith nevyjímaje. To se ale změní. A kdo by odolal možnosti dostat se pod kůži tak zajímavému a po čertech pohlednému muži? Oheň dokáže spálit vše kromě lásky.

Kristyn Kusek Lewis - Co se o ní říká

Bess žila vysněný život, dokud nepřišla o atraktivní práci v Bílém domě a s celou rodinou se nepřestěhovala do maloměsta ve Virginii. Bess se snaží zapadnout do rytmu na malém městě, ale pořád to drhne. Proto když dostane nabídku napsat článek do Washington Post, okamžitě po ní skočí. Má to jen jeden háček: tématem článku je nejznámější obyvatelka Greyhill – Susanah Lane, místní bohatá celebrita, kterou místní nemají právě v lásce. To však Bess neodradí a s chutí se vrhá do práce. Na povrch tak postupně vyplouvají tajemství, která měla být navždy pochována pod vrstvou minulosti. Kdo je vlastně Susanah Lane? Jak vysvětlit tragické události, které se v Greyhill odehrály před mnoha a mnoha lety a dodnes nebyly zcela objasněny? Bess je odhodlaná na to přijít.

Sibel Hodge - Zmizelí

Jedna vdova. Jedno tajemství. Jedna lež. Při rutinním letu z Afriky do Anglie doktor Mason Palmer tragicky umírá, když lehké letadlo po cestě havaruje a zmizí kdesi uprostřed husté buše. Ještě deset měsíců poté si Nicole Palmerová nedovoluje po svém náhle zemřelém manželovi truchlit. Až do jednoho rána, kdy obdrží poštou poslanou Masonovu fotografii společně s šifrovanou zprávou. Zprávou, kterou mohl napsat jedině on. Jenže když se Nicole snaží zjistit, zda je Mason opravdu naživu a co se mu vlastně v Africe stalo, každý, na koho se se svými otázkami obrátí, umírá. Odhodlaná zjistit pravdu Nicole odkrývá spiknutí obrovských rozměrů a zjišťuje, že má tu čest s mocnými lidmi, kteří jsou připraveni kvůli jejímu mlčení zabíjet…

J. P. Delaney - Věř mi

Mladá ctižádostivá herečka Claire zoufale potřebuje práci a peníze, proto se rozhodne přijmout nabídku stejně tak amorální jako nebezpečnou – má být jakousi volavkou právnické firmy specializující se na rozvodové pře. Jejím úkolem je svést ženatého muže, vše zdokumentovat a důkazy posléze předat „podvedené“ manželce, aby je mohla použít u soudu. Jenomže potom je žena jednoho z jejích cílů nalezena mrtvá a Claire se stává hlavní podezřelou. O pár měsíců později je však stejnými vyšetřovateli naopak požádána o pomoc. Policie chce, aby se vetřela do života manžela zavražděné – tedy jediného muže, jehož se jí svést nepodařilo. Se svou rolí se však sžije až příliš dokonale.
Zpět nahoru